Members' guide · Ayarlar ve güvenlik

Ayrılma veya hesabı silme

Bu telefondan çıkış yapın veya hesabınızı kalıcı olarak silin; fasulyelerinize ne olacağını öğrenin.

İki seçenek

Ayarlar'ı açın ve en alttaki Hesap Silme ve Çıkış Yapma seçeneğine dokunun. Şunları yapabilirsiniz:

Bir süreliğine uzaklaşıyor musunuz? İstediğiniz Tatil Modu olabilir. "Tatil Modu" bölümüne bakın.

Bu telefondan çıkış yapma

Web uygulamasında Çıkış Yap (Yalnızca Bu Cihaz), ardından Çıkışı Onayla seçeneğine dokunun. Yazılacak WIPE ve kilit ekranı adımı yoktur.

Hesabınız ve kaydettiğiniz her topluluk bu telefondan kaldırılır. Kanallarınız için yaptığınız Instagram veya TikTok bağlantıları ve Sana özel altında yıldızladığınız kategoriler de kaldırılır. Telefon uygulamasında topluluğunuz bu kategorileri hesabınızla birlikte saklar, böylece geri döndüğünüzde onlar da geri gelir. Engelleme listeniz bu telefonda kalır ve hesabınız için saklanır: aynı hesapla geri gelin ve engellemeleriniz hâlâ oradadır. Bu telefondaki başka bir hesap bunları almaz. Web uygulamasında topluluğunuz engellemelerinizi hesabınızla birlikte saklar: herhangi bir tarayıcıda yeniden oturum açtığınızda geri gelirler. Onlarla ilgili hiçbir şey bilgisayarda kalmaz. 12 kelimeniz olmadan tekrar içeri giremezsiniz. Önce onlara sahip olduğunuzu kontrol edin.

Oturum açma hesabıyla geri yüklenen bir telefonun 12 kelimesi olmayabilir. Ayarlar bunu belirtir. Orada, bağlı bir oturum açma hesabı olmadan tekrar içeri giremezsiniz. Siz çıkış yapmadan önce uygulama bunu söyler ve Önce Hesap Korumasını kontrol edin sizi oraya götürür. Kelimeleri kağıda yazdıysanız, önce onları telefona ekleyin ("12 kelimeniz" bölümüne bakın).

Hesabınızı silme

Web uygulamasında DELETE veya adınızı yazın ve Hesabı Kalıcı Olarak Sil seçeneğine dokunun. Kilit ekranı adımı yoktur.

Bu işlem 12 kelimenizle bile geri alınamaz.

Topluluğunuzun sunucusunu siz çalıştırıyorsanız ve tek sahibi sizseniz, başka bir sahip olana kadar hesabınızı silemezsiniz.

Bir süre kalanlar

Topluluğunuzun sunucusu yukarıdakilerin tümünü hemen siler. Ayrıca adınızı ve anahtarınızı günlüğünden çıkarır. Bazı kopyalar bir süre varlığını korur:

Bu telefonda kalanlar

Web uygulaması, her topluluğun web adresi için anahtarınızı tarayıcıda saklar ve silme işlemi anahtarı yalnızca o adres için kaldırır. Telefon uygulaması ve diğer toplulukların web adresleri kendi kopyalarını saklar. Web uygulamasını Gelişmiş / Alt Sistem altında başka bir topluluğa yönlendirdiyseniz ve web adresinin ait olduğu toplulukta hâlâ varsanız, anahtar kalır ve web uygulaması o topluluğa geri döner. Telefon uygulaması anahtarınızın bir kopyasını BeanPool'un anahtar kasasına yerleştirdiyse, web uygulamasında silmek onu kaldırmaz: önce telefon uygulamasında, Hesap Koruması içindeki Bağlantıyı kes ile kaldırın.

Bir topluluk sizi tanımıyorsa

Telefonun ayarlandığı toplulukta bir üye olarak yoksanız, uygulama bu topluluğa ne tür bir topluluk olduğunu sorar ve şunlardan birini gösterir:

Yeniden bağlan ve topluluklarınızdan birini seçmek, önce o topluluğa sorar. Telefon yalnızca sizi bir üye olarak barındırıyorsa (veya konuk olarak ziyaret etmeyi seçtiyseniz) geçiş yapar. Barındırmıyorsa hiçbir şey değişmez: telefon bulunduğu toplulukta kalır, topluluk listeniz olduğu gibi kalır ve uygulama o topluluğun sayfasını göstererek telefonunuzun hâlâ olduğu yerde olduğunu ve hiçbir şeyin değiştirilmediğini belirtir.

Bu telefondaki başka bir toplulukta hâlâ varsanız veya ona ulaşılamıyorsa, uygulama geçiş yapmak için onu listeler ve anahtarınızı saklar. Bu hesabı bu telefondan sil seçeneğine dokunmak önce diğer topluluklarınıza sorar. Yalnızca hiçbiri sizi barındırmadığında siler.

Topluluğunuz sizi çıkardıysa

Bir topluluk bir üyeyi çıkardığında, bir oylamanın onları geri getirebilmesi için profillerini saklar. Hesabınızı yine de silebilirsiniz. Telefon uygulamasında oradaki hesabınızın kapatıldığını söyleyen sayfada, Ayarlar'da Hesabı Kalıcı Olarak Sil seçeneğini (yukarıdaki adımlar) açan (topluluğun adı) üzerindeki hesabımı sil seçeneği bulunur. Ardından:

The same guide is in the BeanPool app, and works there without a connection: open Settings, then "Help & how it works" under BeanPool. Every other rule, guide and manual is in the Help Centre. Guide version 3.